Italijos regionas | Friuli |
---|---|
Vyno tipas | Raudonas |
Raudonas sausas vynas CABERNET SAUVIGNON 2020, 13,50 %, 750 ml
26.00 €
VYNO GAMYBA
Vynuogių derlius yra kruopščiai renkamas rankomis, vėliau vynuogės yra atsargiai nuimamos nuo stiebo ir švelniai suspaudžiamos. Fermentacija vykdoma plieninėse statinėse kontroliuojamoje ir pastovioje 27° C temperatūroje. Fermentacijos metu naudojamas rankinis siurbimo metodas. Pasibaigus fermentacijos ir maceravimo laikotarpiams, vyksta malolaktinė fermentacija. Šis vynas brandinamas medinėse statinėse.
ORGANOLEPTINIS APRAŠYMAS
Vyno spalva – gili rubino raudonumo su violetiniu atspalviu. Kvapo dvelksmas lydmas braškių ir miško vaisių prieskonių aromato. Gomuryje jaučiamas maloniai subalansuotas šilkinis ekstraktas, kuris yra įspūdingo gaivumo ir išskirtinio skonio išlaikymo. Itin sodraus skonio vynas, ypač tinkamas ilgam brandinimui.
PATEIKIMO PASIŪLYMAI
Vynas puikiai dera su baltos bei raudonos mėsos kepsniais, žvėriena ir itin subrendusiais sūriais.
VYNUOGĖ. Cabernet Sauvignon
ALK. TŪRIS. 13,50 %
KIEKIS. 750 ml
GAMINTOJAS. Drius Mauro Az. Agr., Cormons (GO), Italija