Svoris | 001.00 g |
---|---|
Italijos regionas | Lombardija |
Baltas sausas vynas MATTIA VEZZOLA BRUT S. A., Metodo Classico VSQ, 12,5%, 750 ML, putojantis
32.00 €
Itališkas baltas sausas putojantis vynas pagamintas klasikiniu metodu. Šio briuto gamybai atrinktos Chardonnay vynuogės iš geriausių vynuogynų prie Gardo ežero. Šiaudų geltonos spalvos su žalsvais akcentais. Intensyvaus, skvarbaus ir subtilaus šviežių vaisių aromato su obuolių, šalavijų, medaus užuominomis. Tolygaus, labai sudėtingo, pikantiško ir nepaprastai elegantiško skonio, kur jaučiama citrusų gaiva. Sudėtyje yra sulfitų.
Gaminant vyną vynuogės presuojamos lėtai ir švelniai. Pirmoji fermentacija vyksta apie 8 mėnesius griežtai kontroliuojant temperatūras ir 35% misos brandinant senose 228 litrų baltojo ąžuolo statinėse. O smulkūs ir patvarūs burbuliukai (perlage) susidaro būtent antrosios fermentacijos metu. Visas brandinimas užtrunka apie 24-30 mėnesių priklausomai nuo derliaus.
Patartina vyno temperatūra patiekimui 4-6 C°
VYNUOGĖ. Chardonnay 100%
ALK. TŪRIS. 12,5%
KIEKIS. 750 ml
GAMINTOJAS. COSTARIPA, Italija