Energetinė vertė 1489 KJ/351 kcal;
angliavandeniai 71,0 g iš kurių
cukrų 3,0 g; riebalai 1,0 g, iš kurių sočiųjų 0,2 g;
skaidulinės medžiagos 3,0 g;
baltymai 13,0 g; druska 0,022 g.
Makaronai AFELTRA CALAMARI, 500 g
5.50 €
Makaronai, kuriuos nuo 1848 m. gamina amatininkų Afeltra šeima,jau du šimtmečius garsėjanti kaip griežtų tradicijų besilaikantis makaronų gamintojas Italijoje. Makaronai gaminami naudojant aukštos kokybės kietųjų kviečių manų kruopas, Lattari kalnų vandenį ir tradicinius, iš kartos į kartą perduodamus metodus, todėl gaunami tvirtos tekstūros ir puikių gaminimo savybių makaronai. Afeltra makaronai yra žinomi dėl savo sugebėjimo išlaikyti padažus ir skonius, todėl yra populiarus patiekalų pasirinkimas, kai norisi sotesnių makaronų. Nesvarbu, ar patiekiama su klasikiniu pomidorų padažu, apkepta alyvuogių aliejumi ir česnaku, ar derinama su įvairiais ingredientais, šie makaronai yra tobulas pasirinkimas.
CALAMARI makaronai pavadinti dėl savo panašumo į kalmaro žiedus. Tai dideli, trumpi, apvalūs vamzdelio formos makaronai. Jie turi lygius kraštus ir gana storą sienelę, todėl yra labai tinkami patiekaluose su tirštais padažais. Ypatingai gerai dera su jūros gėrybėmis, Bolonijos bei Arrabbiata padažais, daržovių ir mėsos deriniais ir žinoma įvairiais sūrio padažais.
SUDĖTIS. 100 % kietųjų kviečių miltai, vanduo. Gali būti sojos ir garstyčių pėdsakų.
KIEKIS. 500 g
LAIKYMO SĄLYGOS. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
GAMINTOJAS. Afeltra
Italijos regionas | Kampanija |
---|