Energetinė vertė 1483 KJ/350 kcal;
angliavandeniai 67,0 g iš kurių
cukrų 3,7 g; riebalai 1,9 g, iš kurių sočiųjų 0,3 g;
skaidulinės medžiagos 6,6 g;
baltymai 13,0 g; druska 0,03 g.
Ekologiški pilno grūdo makaronai AFELTRA TORTIGLIONI, 500 g
5.50 €
Makaronai, kuriuos nuo 1848 m. gamina amatininkų Afeltra šeima,jau du šimtmečius garsėjanti kaip griežtų tradicijų besilaikantis makaronų gamintojas Italijoje. Makaronai gaminami naudojant aukštos kokybės kietųjų kviečių manų kruopas, Lattari kalnų vandenį ir tradicinius, iš kartos į kartą perduodamus metodus, todėl gaunami tvirtos tekstūros ir puikių gaminimo savybių makaronai. Afeltra makaronai yra žinomi dėl savo sugebėjimo išlaikyti padažus ir skonius, todėl yra populiarus patiekalų pasirinkimas, kai norisi sotesnių makaronų. Nesvarbu, ar patiekiama su klasikiniu pomidorų padažu, apkepta alyvuogių aliejumi ir česnaku, ar derinama su įvairiais ingredientais, šie makaronai yra tobulas pasirinkimas.
TORTIGLIONI – trumpi, vamzdelio formos makaronai su giliais spiralės formos grioveliais. Šie makaronai puikiai tinka su sunkių tekstūrų padažais, nes grioveliai leidžia jiems gerai prilipti prie makaronų. TORTIGLIONI yra universalūs makaronai, tinkantys tiek sunkiems mėsos ir sūrio padažams, tiek daržovių patiekalams ar kepiniams orkaitėje. Jų tvirta struktūra ir gilūs grioveliai suteikia daug erdvės kūribingiems ir sodriems patiekalams.
SUDĖTIS. 100 % viso grūdo kietųjų kviečių miltai, vanduo. Gali būti sojos ir garstyčių pėdsakų.
KIEKIS. 500 g
LAIKYMO SĄLYGOS. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
GAMINTOJAS. Afeltra
Italijos regionas | Kampanija |
---|