Kcal 107 / Kj 450
Riebalai 8,8 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,9 g
Baltymai 2,9 g
Angliavandeniai 4,7 g
iš kurių cukrų 2,4 g
Druska 2,1 g
Trumų padažas GRANCREMA TARTUFATA, 510 G
16.00 €
Itališkas padažas paruoštas pagal tradicinį Pietų Italijos receptą. Smulkiai supjaustyti pievagrybiai praturtinti juodųjų trumų gabaliukais. Aksominės ir vienalytės konsistencijos. Paruoštas naudoti produktas, kuris leidžia išvengti ilgo proceso norint pagaminti šviežią pagardą. Ypač plačios kulinarinės panaudojimo galimybės, kur reikia suteikti gurmanišką trumų prieskonį. Maišomas su grietinėle tampa sodriu padažu makaronams, risotto, gnocchi arba tiesiog tepamas ant skrudintos duonos, bruschettos ar ruošiant ypatingą picą, taip pat ravioli įdarui.
SUDĖTIS. Pievagrybiai (Agaricus bisporus) 66%, vanduo, saulėgrąžų aliejus, duonos trupiniai (kvietiniai miltai, alaus mielės, druska), druska, juodieji trumai (Tuber aestivum) 1%, petražolės, žolelės, česnako milteliai, pipirų milteliai.
KIEKIS. 510 g
GAMINTOJAS. Orobica Food SRL, Italija
LAIKYMO SĄLYGOS. Vėsioje ir sausoje vietoje, toli nuo šilumos šaltinių. Atidarius laikyti šaldytuve (+ 4 ° C) ir suvartoti per 5-10 dienų.
Svoris | 001.00 g |
---|---|
Italijos regionas | Trentinas-Alto Adidžė |