Energetinė vertė 1489 KJ/351 kcal;
angliavandeniai 71,0 g iš kurių
cukrų 3,0 g; riebalai 1,0 g, iš kurių sočiųjų 0,2 g;
skaidulinės medžiagos 3,0 g;
baltymai 13,0 g; druska 0,022 g.
Makaronai CONGHIGLIONI RIGATI, 500 g
5.50 €
Makaronai, kuriuos nuo 1848 m. gamina amatininkų Afeltra šeima,jau du šimtmečius garsėjanti kaip griežtų tradicijų besilaikantis makaronų gamintojas Italijoje. Makaronai gaminami naudojant aukštos kokybės kietųjų kviečių manų kruopas, Lattari kalnų vandenį ir tradicinius, iš kartos į kartą perduodamus metodus, todėl gaunami tvirtos tekstūros ir puikių gaminimo savybių makaronai. Afeltra makaronai yra žinomi dėl savo sugebėjimo išlaikyti padažus ir skonius, todėl yra populiarus patiekalų pasirinkimas, kai norisi sotesnių makaronų. Nesvarbu, ar patiekiama su klasikiniu pomidorų padažu, apkepta alyvuogių aliejumi ir česnaku, ar derinama su įvairiais ingredientais, šie makaronai yra tobulas pasirinkimas.
CONCHIGLIONI RIGATI – dideli, kriauklės formos makaronai su grioveliais ant paviršiaus. Dėl savo dydžio ir formos, jie dažnai naudojami įdarams ir kepimui orkaitėje. Grioveliai („RIGATI”) padeda geriau sulaikyti padažus ir užtikrina, kad makaronai išlaikytų įdarą. Šie makaronai yra elegantiški ir patiekaluose atrodo įspūdingai. Puikiai dera su sūrio, mėsos ir daržovių įdaru bei pomidorų ar sūrio pagrindo padažais. Rekomenduojama kepti orkaitėje, kur jie apibarstomi sūriu ir kepami kartu su įdaru ir padažais.
SUDĖTIS. 100 % kietųjų kviečių miltai, vanduo. Gali būti sojos ir garstyčių pėdsakų.
KIEKIS. 500 g
LAIKYMO SĄLYGOS. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
GAMINTOJAS. Afeltra
Italijos regionas | Kampanija |
---|