Gali būti: Sojos, garstyčių, lazdyno riešutų, sezamo sėklų pėdsakų.
Energetinė vertė 1716 KJ/411 kcal;
angliavandeniai 43,0 g iš kurių
cukrų 20,0 g; riebalai 22,0 g;
skaidulinės medžiagos 4,8 g;
baltymai 7,8 g; druska 0,50 g.
32.00 €
Pasticceria Fraccaro 1932 yra žinomi Italijos konditeriai, kurie specializuojasi tradicinių itališkų pyragų gamyboje. Čia tradicijos perduodamos iš kartos į kartą, užtikrinant, kad kiekvienas produktas atspindėtų autentišką itališką skonį ir kokybę.
Panettone su sūdytos karamelės kremu – tai išskirtinis itališkas pyragas, derinantis tradicinę Panettone tekstūrą su elegantišku sūdytos karamelės kremu. Šis pyragas pasižymi puria ir lengva struktūra, kurioje slypi sodrus, saldus karamelės skonis, papildytas sūrumo akcentais, sukuriantys nepakartojamą skonio patirtį. Šis pyragas yra tobulas pasirinkimas visiems, kurie mėgsta naujus ir intriguojančius skonius, vertindami itališką tradiciją ir kokybę!
Šių pyragų gamyboje naudojamas 3 dienų apdorojimo laikas ir 48 valandų tešlos kilimo procesas, kad būtų pasiektas nepriekaištingas skonis. Raugas minkomas rankomis. Patirkite tradicijas ir meistriškumą, kurie atneša į jūsų stalą tikrą itališką patirtį!
Gamintojas: Pasticceria Fraccaro 1932
Gaminys su natūraliu raugu, padengtas pieniniu šokoladu ir migdolų trupiniais, įdarytas sūdytos karamelės kremu, be sultonių ir cukruotų citrusinių vaisių žievelių.
Sudėtis: kvietiniai miltai, sūdytos karamelės kremas 20% [gliukozės sirupas, cukrus, vanduo, karamelizuotas cukrus 5% (atitinka 1% galutinio produkto), saulėgrąžų aliejus, etilo alkoholis, druska 1,1% (atitinka 0,22% galutinio produkto), želatinantis agentas: pektinas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, stabilizatorius: kalcio sulfatas, natūralūs aromatai, emulgatorius: mono- ir digliceridų riebalų rūgštys], sviestas, cukrus, kiaušinio trynys (kategorija A), pieno šokoladas 8,5% [cukrus, kakavos sviestas, viso pieno milteliai, kakavos pasta, nugriebto pieno milteliai, emulgatorius: sojos lecitinas, natūralus vanilės aromatas], natūralus raugas 5% (kvietiniai miltai), invertuotas cukraus sirupas, kiaušiniai (kategorija A), migdolų trupiniai 2,5%, emulgatorius: mono- ir digliceridų riebalų rūgštys, jūros druska, miežių salyklas, pieno baltymai, Madagaskaro vanilės ekstraktas.
Gali būti: Sojos, garstyčių, lazdyno riešutų, sezamo sėklų pėdsakų.
Energetinė vertė 1716 KJ/411 kcal;
angliavandeniai 43,0 g iš kurių
cukrų 20,0 g; riebalai 22,0 g;
skaidulinės medžiagos 4,8 g;
baltymai 7,8 g; druska 0,50 g.
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų Jūsų naršymo patirtį ir analizuotų svetainės naudojimą. Sutikdami su slapukų naudojimu, leisite mums rinkti ir apdoroti informaciją apie Jūsų naršymą.