Gali būti: Sojos, garstyčių, lazdyno riešutų, sezamo sėklų pėdsakų.
Energetinė vertė 1674 KJ/399 kcal;
angliavandeniai 52,0 g iš kurių
cukrų 25,0 g; riebalai 18,0 g;
skaidulinės medžiagos 1,9 g;
baltymai 6,4 g; druska 0,50 g.
32.00 €
Pasticceria Fraccaro 1932 yra žinomi Italijos konditeriai, kurie specializuojasi tradicinių itališkų pyragų gamyboje. Čia tradicijos perduodamos iš kartos į kartą, užtikrinant, kad kiekvienas produktas atspindėtų autentišką itališką skonį ir kokybę.
Panettone Ciliegia di Marostica IGP su uogomis – tai tradicinis itališkas Panettone, kuriame derinamos autentiškos Marosticos vyšnios, turinčios IGP (Apsaugota Geografinė Nuoroda) statusą, su sultingomis uogomis. Šis pyragas pasižymi puria tekstūra, sodriu skoniu ir unikaliais vaisių aromatais, kurie suteikia jam ypatingą šventinį žavesį. Puikiai tinka šventėms ir ypatingoms progoms!
Šių pyragų gamyboje naudojamas 3 dienų apdorojimo laikas ir 48 valandų tešlos kilimo procesas, kad būtų pasiektas nepriekaištingas skonis. Raugas minkomas rankomis. Patirkite tradicijas ir meistriškumą, kurie atneša į jūsų stalą tikrą itališką patirtį!
Gamintojas: Pasticceria Fraccaro 1932
Gaminys su natūraliu raugu, Marosticos vyšniomis IGP ir šilkmedžio uogomis, be sultonių ir cukruotų citrusinių vaisių žievelių.
Ingredientai: kvietiniai miltai, sviestas, cukrus, Marosticos vyšnios IGP (cukruotos) 7% [Marosticos vyšnios IGP 57% (atitinka 4% galutinio produkto), gliukozės-fruktozės sirupas, cukrus, vyšnių sultys, citrinų sultys], šilkmedžio uogos 7% [šilkmedžio uogos 99% (atitinka 6,9% galutinio produkto), koncentruotos morkų sultys], kiaušinio trynys (kategorija A), natūralus raugas 6% (kvietiniai miltai), invertuotas cukraus sirupas, kiaušiniai (kategorija A), emulgatorius: mono- ir digliceridų riebalų rūgštys, jūros druska, miežių salyklas, pieno baltymai, natūralūs aromatai, Madagaskaro vanilės ekstraktas.
Gali būti: Sojos, garstyčių, lazdyno riešutų, sezamo sėklų pėdsakų.
Energetinė vertė 1674 KJ/399 kcal;
angliavandeniai 52,0 g iš kurių
cukrų 25,0 g; riebalai 18,0 g;
skaidulinės medžiagos 1,9 g;
baltymai 6,4 g; druska 0,50 g.
Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų Jūsų naršymo patirtį ir analizuotų svetainės naudojimą. Sutikdami su slapukų naudojimu, leisite mums rinkti ir apdoroti informaciją apie Jūsų naršymą.