Energetinė vertė 618 KJ/149 kcal;
angliavandeniai 4,5 g iš kurių
cukrų 0,0 g; riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų 1,4 g;
skaidulinės medžiagos 2,0 g;
baltymai 2,6 g; druska 1,6 g.
Grybų kremas su trumais, 540 g
16.00 €
Tartufo kremas (arba trumų kremas) – tai delikatesinis kremas, pagamintas iš grybų ir trumų. Tartufo kremas turi intensyvų trumų skonį ir aromatą, todėl yra naudojamas įvairiems patiekalams pagardinti – kaip padažas makaronams, picoms, ant bruschettos arba kaip papildomas ingredientas žuvies, mėsos ar kiaušinių patiekaluose. Tai puikus pasirinkimas gurmanams, mėgstantiems išskirtinius ir subtilius skonius.
Sudėtis: pievagrybiai, saulėgrąžų aliejus, vasaros trumai, ryžių krakmolas, druska, džiovintos petražolės, džiovinti česnakai. Be glitimo.
Kategorijos: Padažai, pagardai ir prieskoniai, Pagardai
Aprašymas