467 Kcal / 1962 Kj
Bendras riebalų kiekis: 17,8 g
iš kurių sočiųjų riebalų: 2,1 g
Angliavandeniai: 67,8 g
Iš jų cukrus: 1,8 g
Skaidulos: 1,5 g
Baltymai: 8,8 g
Druska: 2,1 g
Parmigiano Reggiano 1 kg
32.00 €
Parmezanas (Parmigiano Reggiano) – populiarumo tarp itališkų sūrių lyderis. Šis kietas sūris su gražia auksine pluta gaminamas tik keliose Emilijos-Romanijos regiono provincijose – Parmoje, Bolonijoje, Reggio Emil ir Modena. Parmezano receptą išrado benediktinų vienuoliai XII amžiuje – nuo to laiko nei sūrio sudėtis, nei gamybos etapai, nei jo skonis nepasikeitė. „Parmigiano Reggiano“ gamyboje naudojamas aukščiausios kokybės pienas, norint gauti standartinę sūrio galvutę, sveriančią 35–40 kilogramų, reikia apie 550 litrų žaliavos
Produkto kodas:
425
Kategorijos: Sūris, Sūris ir kumpis
Aprašymas
Papildoma informacija
Svoris | 001.00 g |
---|