energetinė vertė 265,66 kcal / 1111,64 kj
Angliavandeniai 24,42 g, Cukrus 2,09 g, Riebalai 13,36 g,
Iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 3,75 g,Baltymai 33 g, Druska 2,38 g
Šviežūs makaronai su kiauliena TORTELLINI AL PROSCIUTTO CRUDO, 1 KG
14.00 €
Tortellini al prosciutto crudo yra skanus itališkas makaronų patiekalas, kuriame tortellini, užpildyti prosciutto crudo arba itališku vytintu kumpiu. Tortelini paprastai yra maži žiedo formos makaronai, įdaryti prosciutto ir kitų ingredientų, pavyzdžiui, sūrio ar žolelių, mišiniu. Kad patiekalas būtų geresnis, tortellini al prosciutto crudo paprastai patiekiamas lengvu ir kvapniu padažu. Tai gali būti nuo paprasto sviesto ir šalavijų padažo iki pomidorų padažo. Švelnios tortellini, pikantiško prosciutto crudo įdaro ir skanaus padažo derinys sukuria puikų skonių sprogimą.
SUDĖTIS. Kvietiniai miltai „00”, kietųjų kviečių miltai, švieži kiaušiniai (15%), vanduo.
Įdaras: Malta duona („00″ tipo KVIETINIAI miltai, vanduo, druska) kumpis (kiauliena, druska, konservantas E252), mortadella (kiauliena, sacharozė, druska, prieskoniai, natūralūs skoniai PISTACIJOS (0,4%), antioksidantas E 301, E 316, konservantas E 250, skonio stipriklis E621) vanduo, SVIESTAS, kiaulienos saliamis (kiauliena, druska, dekstrozė, prieskonių kvapiosios medžiagos, antioksidantas E301, konservantas E250 -E252) raudonasis vynas (yra sulfitų), baltasis vynas (yra sulfitų), ,,soffritto” padažas (SALIERAI, ropės, morkos, porai, svogūnai), GRANA PADANO sūris (PIENAS, druska šliužo fermentas konservantas lizocimas (natūralūs baltymai, gauti iš kiaušinių)), druska, svogūnai, smulkinti bikvitai su abrikosiniais migdolais (cukrus, abrikosiniai migdolai, minkšti KVIETINIAI „00” tipo, džiūvėsėliai (minkšti KVIEČIŲ miltai „00” tipo,
alaus mielių druska) KIAUŠINIO baltymas, LAKTOZĖ, PIENO baltymai, tešlos kildinimo medžiagos (amonio bikarbonatas), (kvapiosios medžiagos), petražolės, rozmarinai, pipirai.
KIEKIS. 1 KG
LAIKYMO SĄLYGOS. 0°C + 4°C temperatūroje.
Neturime
Noriu gauti pranešimą, kai prekė atsiras
Svoris | 001.00 g |
---|