Kcal 22 / kJ 92
Riebalai 0,1 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių <0,0 g
Baltymai 1,2 g
Angliavandeniai 3,5 g
iš kurių cukrų 3,5 g
Skaidulos 1,0 g
Druska 0,25 g
San Marzano pomidorai savo sultyse AFELTRA, 400 g
3.50 €
San Marzano DOP pomidorai iš „Afeltra“ auginami tik Agro Sarnese-Nocerino teritorijoje, Kampanijos regione. Šie pomidorai auga ypatingai derlingame vulkaniniame dirvožemyje, esančiame Vezuvijaus papėdėje. San Marzano pomidorai yra slyvos formos, plona odele. Virėjai mėgsta San Marzano pomidorus dėl jų saldaus skonio ir mažo rūgštingumo.
„Afeltra“ įmonė įkurta 1848 metais ir yra pačiame Granjano širdyje. Granjano miestas, vadinamas makaronų sostine, taip pat turi ilgą tradiciją auginti sunokusius pomidorus. Šimtmetinė patirtis su makaronais leido „Afeltra“ sukurti išskirtinių konservuotų pomidorų liniją, kad galėtumėte patys gaminti padažus. „Afeltra“ kruopščiai nupjauna pomidorų odeles garais, tada įmerkia nuluptus pomidorus į skanias, švelnias sultis be jokių priedų ar konservantų ir užkonservuoja, kad išlaikytų jų šviežumą.
SUDĖTIS. San Marzano pomidorai, San Marzano pomidorų sultys, druska.
KIEKIS. 400 g, grynas pomidorų 240 g
Naudojimo instrukcijos: Idealu padažui pradėti – tiesiog virkite juos ant silpnos ugnies valandą arba sutrinkite ant picos pado. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3-4 dienas, nes produkte nėra konservantų.
Gamintojas: Premiato Pastificio Afeltra