Kcal 378 / Kj 1557
Riebalai 39,2 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,7 g
Baltymai 1,4 g
Angliavandeniai 4 g
iš kurių cukrų 0,5 g
Druska 2,94 g
Alyvuogių užtepėlė su alyvuogių aliejumi PATÈ DI OLIVE NERE TAGGIASCHE, 130 G
8.00 €
Juodųjų alyvuogių užtepėlė iš Ligūrijos. Pagaminta iš ten augančių Taggiasca rūšies alyvuogių, kurios skinamos rudenį ir žiemą, o iš karto pašalinus kauliukus keletui mėnesių užmerkiamos į sūrymą, taip išlaikomos pačios geriausios alyvuogių savybės. Vėliau susmulkinus, pagardinus žiupsneliu čiobrelių, lauro lapų ir rozmarinų bei užpylus aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejumi, virsta kvapnia Pate di Olive užtepėle.
Puikiai tinka užkandžiams, paprastai tepama ant bruschetta ar skrudintos duonos. Derinama su pesto ir vyšniniais pomidorais patiekiant prie pagrindinių patiekalų.
SUDĖTIS. Taggiasca rūšies alyvuogės be kauliukų sūryme 80%, aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus 18%, druska, aromatinės žolelės (čiobreliai, lauro lapai, rozmarinai), rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinos rūgštis. Gali būti kauliukų ir (arba) kauliukų fragmentų.
KIEKIS. 130 g
GAMINTOJAS. PEXTO SRL, Italija
LAIKYMO SĄLYGOS. Vėsioje ir sausoje vietoje, toli nuo šilumos šaltinių. Atidarius papildomai užpilkite aliejumi ir laikykite šaldytuve iki 10 dienų.
Neturime
Noriu gauti pranešimą, kai prekė atsiras
Svoris | 001.00 g |
---|---|
Italijos regionas | Ligūrija |