Pangusto apvalūs picos pagrindai, 2 x 120 gr.
4.50 €
Stizza yra rezultatas, kuris gimė iš puikių produktų, senovinių technikų ir šiuolaikinių technologijų sąjungos. Jos pagrindas yra paprastas senovinis receptas, naudojant „0“ tipo miltų, ruginių miltų ir ryžių miltų mišinį, be gyvūninės kilmės riebalų, su minimaliu aliejaus kiekiu ir ilga 72 valandų fermentacija. Su 85% hidratacija ir kepimu aukštoje temperatūroje, Stizza tampa ypatingai lengvai virškinama. Šis tradicinių ir šiuolaikinių elementų derinys sukuria produktą, kuris yra tiek traškus, tiek lengvas. Stizza suteikia skonį, jungiantį praeitį, dabartį ir ateitį, todėl tai yra rytdienos patiekalas.
SUDĖTIS: „0“ tipo minkšti kviečių miltai su kviečių gemalais, vanduo, kietųjų kviečių manų kruopų miltai, druska, saulėgrąžų aliejus, kuriame gausu oleino rūgšties, mielės. Konservantas: kalio sorbatas. Gali būti pieno, sojų, sezamų, garstyčių, žemės riešutų, kiaušinių, riešutų, lubinų pupelių pėdsakų.
MAISTINĖ VERTĖ: KJ: 1143 kcal: 270 Riebalai: 1.7 g iš kurių sotieji riebalai: 0.2 g Angliavandeniai: 53 g iš kurių cukrų: 1.6 g Skaidulos: 2.8 g Baltymai: 9 g Druska: 1.8 g.
LAIKYMO SĄLYGOS: Supakuota apsauginėje pakuotėje, pakuotės nepradurti. Laikyti kambario temperatūroje. Atidarius suvartoti per 2 dienas.
NAUDOJIMO INSTRUKCIJA: Įkaitinkite orkaitę iki 250°C temperatūros. Paruoškite ir palikite bent 5 minutėms.
Neturime